Zomer opruiming op Woonboulevard Sliedrecht

De zon schijnt, het is zomer! Tijd voor een frisse wind door je huis. Een complete make-over of nieuwe woonaccessoires? Dat komt goed uit! Tijdens de zomermaanden profiteer je van extra kortingen en acties bij één van de veertig woonwinkels op Woonboulevard Sliedrecht. Met een ruim assortiment woon-, slaap-, keuken- en badkamerexperts vind je voor iedere stijl en ruimte wat je zoekt. Nieuwsgierig? Bekijk onze winkels én zomerse trends en stylingtips alvast in ons digitale magazine!


Geniet van onze zomeracties!
Kom voor jouw droominterieur langs tijdens de zomeropruiming op Woonboulevard Sliedrecht. Tijdens de zomermaanden ontvang je extra hoge kortingen op producten als meubels, accessoires, vloeren en zonwering. Inrichten wordt zo nog leuker. Bekijk een selectie van de acties online!


Meer weten?
Heb je verdere vragen over de winkels op Woonboulevard Sliedrecht? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties? Volg ons dan op Facebook en Instagram en mis niets!