Kwantum Woonboulevard Sliedrecht in de regio Dordrecht, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard

Kwantum Sliedrecht

Eigentijds & comfortabel wonen voor de laagste prijs

Kwantum is dé grootste woondiscounter van Nederland. Je vindt er alles om je huis helemaal naar jouw eigen stijl in te richten. Zo heb je een ruime keuze uit gordijnstoffen, raamdecoratie, vloerbedekking, verf en behang. Maar ook voor woondecoratie, verlichting en meubelen zit je er goed! Altijd voor de laagste prijs. Daarmee maakt Kwantum leuk en comfortabel wonen voor iedereen bereikbaar.

Kies voor gemak

Kwantum helpt je graag om het inrichten van je huis zo makkelijk mogelijk te maken. Ben je zelf niet zo zeker of het nauwkeurig opmeten van de vloer of ramen wel gaat lukken? Of heb je geen idee waar je moet beginnen met het ophangen van gordijnen of het leggen van je vloer?

Geen zorgen. Kwantum voert de lastige klussen graag voor je uit. Dan weet je zeker dat alles past en nauwkeurig gelegd of opgehangen wordt.

Altijd een woonstijl die bij je past

Wist je dat achter 1 op de 4 ramen in Nederland de gordijnen van Kwantum hangen en een vloer van Kwantum in 1 op de 5 huizen ligt? Dat is niet zo verwonderlijk. Je vindt bij Kwantum de mooiste eigentijdse producten voor iedere woonstijl. Het assortiment wisselt bovendien vaak, waardoor je altijd de laatste woontrends in huis haalt.

Met meer dan 100 winkels is er altijd een winkel in de buurt zoals deze! Kom langs en laat je verrassen.

Klik hier voor onze actuele acties.

Kwantum Daar woon je beter van

Graag tot ziens in onze winkel

Team Kwantum Sliedrecht