Het Slaapbankencentrum - Het grootste assortiment slaapbanken van de Benelux vind je bij Woonboulevard Sliedrecht!

Het Slaapbankencentrum

Na 75 jaar gevestigd te zijn in Rotterdam, heeft Woonboulevard Sliedrecht in mei 2020 het Slaapbankencentrum mogen verwelkomen in hun nieuwe pand.

Sinds 1945 is het Slaapbankencentrum dé specialist op het gebied van slaapbanken. Het Slaapbankencentrum is een familiebedrijf in hart en nieren. De gezellige, familiare, Rotterdamse sfeer ervaar je meteen zodra je de winkel binnenstapt. De slaapbankenexperts laten je in hun showroom van 1000m2 kennismaken met talloze ruimtebesparende slaapideeën. Met een assortiment van ruim 150 verschillende slaapbanken zijn ze de grootste van de Benelux en een unieke toevoeging aan Woonboulevard Sliedrecht.

Waarom kiezen voor een slaapbank van het Slaapbankencentrum?

In kleine ruimtes, zoals studentenkamers, logeerkamers, stadswoningen en tiny houses zijn slaapbanken een populaire oplossing. Met een slaapbank kun je in een kleine ruimte toch genieten van de voordelen van zowel een bank als een bed. Zeker wanneer er geen plek is voor beide meubelstukken is een slaapbank een ideale en ruimtebesparende oplossing! Hoewel de functionaliteit van een slaapbank erg belangrijk is, vergeet het Slaapbankencentrum niet dat het oog ook iets wil. Het is vernieuwend en leuk om te zien hoe stijl en functionaliteit perfect samenkomen in de grote slaapbankencollectie van deze Rotterdamse slaapexperts.