Kvik Woonboulevard Sliedrecht in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Kvik

Sinds September 2021 kun je bij de Kvik showroom op Woonboulevard Sliedrecht terecht voor de prachtige, duurzame Kvik keukens, badkamers en garderobes in Deens design tegen verrassend lage prijzen.

Al meer dan 35 jaar produceert en verkoopt Kvik duurzaam, tijdloos en ambachtelijk Deens design. De keukens en garderobekasten doen hun Deense design eer aan met hun eenvoudige vormtaal en functionele esthetiek. Met strakke lijnen, natuurlijke materialen, lichte kleuren en goed doordachte oplossingen ontstaan keukens die luxe uitstralen én comfortabel zijn. Het assortiment is nauwkeurig uitgezocht, de prijzen zo laag mogelijk en de levertijd snel. En dankzij lokale werkplaatsen kan Kvik hun keukenoplossingen aan de meeste maten aanpassen. Want ondanks dat Kvik een internationaal opererend bedrijf is, is het contact met de klanten lokaal geregeld. Vanuit Sliedrecht helpen de keukenexperts van Kvik mee met het ontwerpen van de keuken in 3D en de plaatsing ervan.

Kvik telt 160 franchise-winkels in heel Europa, waarvan 25 in Nederland. Kvik maakt deel uit van het Zweedse concern Ballingslöv Int. AB, één van de toonaangevende keuken- en badkamerspelers in Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

Een goede keuken is volgens Kvik ten slotte niet alleen mooi, maar maakt je leven ook net iets makkelijker. Benieuwd? Kom langs in de nieuwe winkel op Woonboulevard Sliedrecht!