Lees het digitale inspiratiemagazine!

Lees ons herfst inspiratiemagazine 2021

De herfst is het seizoen van warmte in huis aanbrengen. Weg met de koele zomerkleuren en naar binnen met de herfsttinten! Tijd voor warme kleuren als okergeel, bruin en groen, maar ook van zachte stoffen en ronde vormen. Wees gerust, je hoeft je huis niet vol te zetten om het sfeervol te maken. De nieuwste trends laten zien hoe je het ook met kalme, rustige kleuren en veel natuurlijke materialen gezellig maakt in huis. Laat je inspireren door de najaarstrends van 2021 en maak kennis met de winkels op Woonboulevard Sliedrecht!


Bekijk hier het magazine:


Maak jouw woondromen waar!

Woonboulevard Sliedrecht is dé plek voor al je woonwensen. Met ruim 40 winkels verspreid over de boulevard zit je bij ons altijd goed. Maak in ons nieuwe online magazine kennis met de interieuradviseurs, slaapspecialisten, keuken- en badkamerexperts op Woonboulevard Sliedrecht. Klik je op de afbeeldingen in het magazine, dan bezoek je direct de winkelpagina op Woonboulevard Sliedrecht voor meer informatie. Handig! Doe inspiratie op of maak een afspraak voor een advies op maat. We verwelkomen je graag. Samen maken we jouw woondromen waar!


Altijd op de hoogte

Altijd op de hoogte van de laatste (woon)nieuwtjes en acties? Volg ons dan op Facebook en Instagram en mis niets. Op onze blog vind je de nieuwste trends en altijd leuke ideeën!