Roobol Woonboulevard Sliedrecht in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Ontdek hoe jij wil wonen!


Heb je nog geen idee wat je wil? Of wil je jouw idee voor je zien? Ontdek het bij Roobol. We helpen je met het beste adviesgesprek voor de basisproducten van jouw interieur. Want een goed begin is het begin van veel woonplezier!

De enthousiaste stylisten bij Roobol in Sliedrecht weten alles over vloeren en raambekleding en geven je persoonlijk advies wat het beste past bij jouw woonsituatie en wensen. Ons doel? Jou blij maken met een waanzinnig mooi interieur.

Welkom in onze winkel! Je kunt gewoon binnenlopen, maar je kunt ook een afspraak maken met één van de stylisten. Kies zelf het tijdstip en de tijdsduur die jij wilt en de stylist van Roobol Sliedrecht kan je dan nóg persoonlijker advies geven.

  • Maak een afspraak voor advies
  • Bekijk actuele aanbiedingen

  • Nieuw! De Roobol Woonstudio

    Ontdekken en inspireren begint vaak al online. Daarom is er nu de Roobol Woonstudio: Ga naar de digitale woonstudio op roobol.com en kies je kamer, plaats je product en zie direct hoe je interieur wordt. Dit kun je op je telefoon doen, op je laptop, thuis of in onze winkel. Overal kun je gebruik maken van de Woonstudio om je optimaal voor te bereiden op je nieuwe interieur.

  • Ga aan de slag in de Woonstudio