Nieuwe vloer?
Hout, laminaat, parket, tegels voor iedere ruimte een geschikte vloer
Bekijk de vloerwinkels

Vloeren bij Woonboulevard Sliedrecht in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Bijvoorbeeld omdat je toe bent aan een nieuw interieur of ga je verbouwen. Bij Woonboulevard Sliedrecht heb je keuze uit ruim dertig woonwinkels gespecialiseerd in onder meer vloeren. Zo vind je hier ongetwijfeld de vloer die past bij jouw woonwensen en persoonlijke stijl. De adviseurs van de winkels kunnen je feilloos adviseren welke vloer het meest geschikt is voor jouw woonsituatie.

Error!For some reason the image can not be displayed!
Parket

Parket kopen bij Woonboulevard Sliedrecht

Een houten vloer is een duurzame investering. De vloer geeft veel sfeer en wordt met het jaar mooier! Er zijn verschillende legopties, zoals het intussen populaire visgraatmotief. Bezoek de woonspecialisten op Woonboulevard Sliedrecht voor vakkundig advies over de aanschaf van een houten vloer. Specialist in vloeren zijn onder meer Berg & Berg en Dutch Floorstore.

Error!For some reason the image can not be displayed!
PVC

PVC kopen bij Woonboulevard Sliedrecht

PVC is intussen de meest populaire vloer. Niet gek: hij is slijtvast, sterk, onderhoudsvriendelijke en geluid- en warmte-isolerend. Daarnaast ziet de vloer er heel natuurlijk uit en is deze niet van echt hout te onderscheiden. Reden genoeg om de vloerspecialisten op Woonboulevard Sliedrecht te bezoeken. Je vindt PVC onder meer bij Berg & Berg, Kwantum en Carpetright.

Error!For some reason the image can not be displayed!
Laminaat

Laminaat kopen bij Woonboulevard Sliedrecht

Laminaat is nog steeds een populaire optie voor in huis. De vloer heeft wel het uiterlijk van hout, maar brengt minder onderhoud met zich mee. Door de oneindige keuze in dessins, kleuren en kwaliteiten, vind je een ruim aanbod laminaat op Woonboulevard Sliedrecht. Je vindt laminaat onder meer bij Berg & Berg, Kwantum en Carpetright.

Error!For some reason the image can not be displayed!
Tapijt

Tapijt kopen bij Woonboulevard Sliedrecht

Lekker met je blote voeten over zacht tapijt. Het is onmiskenbaar dat tapijt de vloer is die het warmste aanvoelt. De vloer is geschikt voor iedere ruimte in huis, in het bijzonder de slaapkamer en als trapbekleding. Tapijt werkt bovendien geluidsdempend en isoleert warmte, waardoor de verwarming omlaag kan. Meer informatie over de voordelen van tapijt vind je bij de woonspecialisten op Woonboulevard Sliedrecht.