Textiel
Gordijnen, zonwering en vloerkleden voor iedere woonstijl.
Bekijk de woonwinkels

Een vloerkleed of gordijnen kopen? Kom naar Woonboulevard Sliedrecht in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Textiel in huis geeft ruimtes warmte en sfeer. Een fijn vloerkleed op de grond voelt behaaglijk en creëert eenheid in de ruimte. Ook kussens op de bank kunnen een interieurstijl goed benadrukken. De juiste gordijnen maken het interieur tot slot helemaal af. Mix en match met verschillende kleuren en materialen en je ziet direct het effect.

Bij Woonboulevard Sliedrecht kun je terecht voor alle wooninspiratie. Maar ook op onze website kun je direct ideeën opdoen. Lees onze woonblog vol inspiratie voor woontrends en interieur.

Error!For some reason the image can not be displayed!
Woontextiel

Winkels met woontextiel

Creëer een gezellige sfeer met kussens en plaids! Hiermee kun je snel wisselen van interieurstijl. Iedere kleur, dessin of materiaal geeft een andere look and feel. Een snelle en bovendien goedkopere manier van stijlen ten opzichte van het kopen van nieuwe meubels. Woontextiel vind je in vrijwel alle woonwinkels op onze woonboulevard, waaronder Kwantum, Leen Bakker en Loods 5.

Error!For some reason the image can not be displayed!
Gordijnen

Winkels met gordijnen

Met gordijnen kun je alle kanten op. Kies je voor sfeervolle lichtdoorlatende (over)gordijnen of gevoerde varianten voor in de slaapkamer? Gordijnen zijn niet alleen praktisch, ze geven een ruimte sfeer en zijn bovendien geluid- en warmte-isolerend. De woonspecialisten op Woonboulevard Sliedrecht kunnen je er alles over vertellen.

Bezoek onder meer de winkels Berg & Berg en Roobol voor gordijnen op maat.