Woonboulevard Sliedrecht collectie

Keuken en badkamer

Keukens en sanitair in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Woonboulevard Sliedrecht beschikt over een groot assortiment producten op het gebied van keukens en sanitair. Het assortiment is verkrijgbaar bij een aantal top winkels: I-Kook, Keukenconcurrent, Keukenhof Sliedrecht, SaniSale en SaniDump. Bekijk hier een gedeelte van ons keuken- en badkamerassortiment of kon langs in één van onze winkels in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld.


Bekijk producten

Wonen / Verlichting

Meubelen in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Is jouw woonkamer toe aan vernieuwing? Dan ben je bij Woonboulevard Sliedrecht aan het juiste adres. Bekijk hier een deel van onze woon- en verlichtingscollectie of ga langs bij één van onze woonwinkels op Woonboulevard Sliedrecht. Onze medewerkers staan klaar met deskundigadvies en veel inspiratie. 

Bekijk producten

Slapen

Slaapkamermeubelen in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Kom naar Woonboulevard Sliedrecht om inspiratie op te doen voor nieuwe slaapkamer meubelen. Onze slaapadviseurs helpen je graag bij het uitkiezen van een boxspring, ledikant, matras of nachtkastje. Bekijk hier een klein gedeelte van ons slaapassortiment of kom langs bij Auping Plaza Sliedrecht, Beddenreus, Beter Bed, Burgerhout of Vermaas voor nog meer slaapkamermeubelen.

Bekijk producten

Zonwering

Woonaccessoires in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Ben jij op zoek naar zonwering voor in je woning of voor in de tuin? Bij Woonboulevard Sliedrecht ben je aan het juiste adres. Hier vind je een gedeelte van ons assortiment. Ben je benieuwd naar het volledige assortiment? Kom dan langs op Woonboulevard Sliedrecht in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld.

Bekijk producten

Eetkamer

Kado artikelen in de regio Dordrecht, Gorichem en Hardinxveld

Is jouw eethoek toe aan vernieuwing? Kom eens naar Woonboulevard Sliedrecht! Onze specialisten kunnen je adviseren bij je zoektocht naar nieuwe stoelen, een tafel of verlichting. Bekijk hier een deel van ons assortiment om alvast inspiratie op te doen en kom langs bij een van onze woonwinkels voor het gehele assortiment.

Bekijk producten

Leisure / sport / diverse

Leisure, sport en overig in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Leisure en sport artikelen in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld
Ben jij in je vrije tijd graag actief bezig of ben je op zoek naar een nieuw servies? Kom naar Woonboulevard Sliedrecht voor een groot assortiment leisure en sport producten. Neem hier alvast een kijkje naar een deel van ons assortiment of kom ga langs bij Hareco Hengelsport, Hensbergen Serviezen, Perry Sport en BCC voor deskundig advies.

Bekijk producten

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Op Woonboulevard Sliedrecht vind je alles voor een ontspannen buitenleven. Ben je op zoek naar een loungeste, grote tafel, buitenkeuken of een parasol? Je vindt het allemaal bij Van der Garde, Jysk en Kwantum. Doe vast inspiratie op en bekijk hier een deel van de collectie. Toe aan deskundig tuinadvies? Kom dan naar Woonboulevard Sliedrecht. 


Bekijk producten