Kom voordeel shoppen tijdens de winteropruiming op Woonboulevard Sliedrecht

Kom inspiratie opdoen tijdens de winteropruiming op Woonboulevard Sliedrecht!

Heb je zin om je interieur een update te geven, of ga je voor een compleet nieuwe look? De winkels op Woonboulevard Sliedrecht ruimen flink op tijdens de winteropruiming. Met meer dan 80.000m² aan woonplezier ben je voor deskundig advies en inspiratie aan het juiste adres.

Winter woonacties
Tijdens de winteropruiming bij Woonboulevard Sliedrecht profiteer je van goede acties op de mooiste meubelen en accessoires. Kortingen lopen op tot wel 50%. Een goede reden om wooninspiratie op te komen doen!

Winterse woonacties
Op Woonboulevard Sliedrecht vind je meer dan 40 winkels waar je terecht kunt voor de nieuwste trends op gebied van keukens, badkamers, meubelen en woonaccessoires. De deskundige verkoopspecialisten staan klaar voor interieuradvies en helpen je met keuzes voor jouw persoonlijke woonstijl. Begin 2020 goed en kom een gezellig dagje shoppen. Woonboulevard Sliedrecht ligt direct aan de A15 en parkeren is altijd gratis. Bekijk alvast de huidige acties voor inspiratie.

Meer weten?
Wil je meer informatie over de verschillende winkels op Woonboulevard Sliedrecht of heb je andere vragen? Volg ons dan op Facebook voor de laatste trends en acties.